Ciència a la UVic

19 03 2010

El dimecres 10 de Febrer els alumnes de quart de la SES de Calldetenes que formaven part d’alguna de les optatives de ciències (biologia i geologia o física i química) van fer una sortida a la Universitat de Vic amb l’objectiu d’aprendre i repassar les pràctiques portades a terme a les classes.

Com que el nombre d’alumnes era d’unes 32 persones i tan sols hi havien dos mestres (en Víctor Pérez de FiQ i l’Eduard Banqueri de BiG) els estudiants van estar dividits en dos grups formats per 16 persones cadascun; el primer va sortir cap a Vic ben d’hora i a peu, en concret a les 8:15 del mati per tornar a les 11-12h del migdia, i aproximadament a les 10:30 sortia l’altre grup per a dur a terme la practica de dues hores, però van arribar amb una mica de retràs.

Una vegada a la Universitat de Vic, un dels professors els va guiar fins a un dels laboratoris on van fer-hi una presentació de PowerPoint per tal d’introduir-los en el que anaven a fer.

La pràctica que van fer consistia en determinar la potabilitat de diferents aigües de varies fonts d’Osona. Per fer-ho es van dur a terme càlculs i després es va procedir a la pràctica, això si, amb material específic.

En opinió de la majoria dels alumnes la pràctica va ser molt educativa i divertida, per la qual cosa desitgen tornar-ne a fer alguna del mateix estil.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: