El racó dels videojocs

19 03 2010

Aquest mes de febrer, en Sergi Godayol (alumne de 3r d’ESO) ens ha fet arribar totes les estrenes de videojocs més interessants que s’han produït al llarg d’aquest mes de febrer en totes les plataformes.

Ens recomana que visitem una revista digital de videojocs i contingut digital en la qual col·labora. www.3djuegos.com

A continuació els deixem amb el contingut de la secció. Com podreu veure, cada videojoc està dins una categoria (PS3, PSP, Wii, XBOX…) que són les plataformes. A sota el títol de la plataforma, trobem el nom del joc ressaltat i la data d’entrega entre parèntesis. Més avall trobem una petita descripció i al costat una imatge de la caràtula.

 

 

 

  • Silent Hill: Shattered Memories (25 de Febrer del 2010)

Continuació del primer Silent Hill que en lloc de ser un trasllat directe de l’original, compta amb nous elements i incorporacions jugables com l’anomenat “perfil psicològic”. Segons aquest element dinàmic es monitoritzen totes les reaccions del jugador, per tal que aquestes s’adaptin als enemics i personatges amics que trobarem al llarg de l’aventura.

 

 

 

  • Dante’s Inferno (5 de Febrer del 2010)

Videojoc d’acció i aventura basat en ‘La Divina Comedia de Dante’, on es barregen de la mateixa manera sagnants combats cos a cos amb la superació d’obstacles tipus plataforma.

 

 

  • Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers (5 de Febrer del 2010)

Els usuaris de Wii per fi poden tenir el poder dels cristalls a les seves mans gràcies a un Wiimote i un nunchuk capaços d’escriure les noves cròniques d’un videojoc dins de la fantàstica sèrie Final Fantasy.

 

 

  • MX vs. ATV Reflex (5 de Febrer del 2010)

Nova entrega d’aquesta coneguda saga de velocitat on quads i motocicletes se les veuran en competicions extremes i que en aquesta ocasió promet fer ús d’un sistema de físiques molt realista.

  • Aliens vs Predator (19 de Febrer del 2010)

Nova entrega dins de la sèrie de jocs basats en l’univers ‘Aliens’ de Twentieth Century Fox. A Aliens vs.Predator els jugadors tindran l’oportunitat d’assumir el paper dels tres famosos protagonistes: el Marine Colonial, el Depredador i l’Alien. Cadascuna de les tres espècies té el seu propi mode de campanya per a un jugador diferenciat amb la seva pròpia història que s’entrellaça amb les altres dues. El joc inclou mode multijugador.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: