Caramelles del Roser

2 12 2010

LES CARAMELLES DEL ROSER FAN HISTÒRIA

Les Caramelles del Roser van actuar com cada any a Sant Julià de Vilatorta. I és que les Caramelles, mai deixaran de sorprendre’ns amb els seus nous repertoris. Un altre cop, i des de fa 400 anys les Caramelles ens han acompanyat pels carrers del poble, despertant els seus habitants amb els seus cants gloriosos que han estat assajant durant l’any. Han sabut preservar i potenciar totes i cadascuna de les característiques que les fan úniques a casa nostra.

La històrica Confraria del Roser és esperada pels habitants de Sant Julià els dies de Setmana Santa, se sol fer el diumenge Sant. Aquest any, però van tenir un petit imprevist a causa del mal temps i ho van celebrar el dilluns Sant, dia de la mona.

El dilluns, de bon matí, surt la Comitiva de Caramelles, que amb aire pausat i solemne va recorrent els carrers i places del poble tot cantant els Goigs del Roser.

Com ja és habitual, el grup va estrenar una cançó, aquesta vegada dedicada a la font de la Riera, un paratge en perill de desaparició per les obres de desdoblament de l’eix. La confraria se sumava així a la campanya per salvar la font que han iniciat alguns veïns del municipi.

Algun jovent col•laboratiu va contribuir en aportar els guanys per les Caramelles, sortejant una mona de Pasqua de la Pastisseria “la Crossandra”.

Aquest any com és habitual, les Caramelles han estat molt bé, gaudint i disfrutant de la joia que, en general, van deixar anar pels carrers del poble. Respecte l’any passat, el temps ho va espatllar una mica, però al migdia es va arreglar i van poder continuar els cants. Va estar molt bé, i a tothom se’l veia content.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: