Entrevista a Laura Vila

2 12 2010

Laura Vila és infermera de l’Àrea Bàsica de Santa Eugènia de Berga i des de fa 2 anys, té una petita consulta a la SES de Calldetenes.

Aquesta consulta és impulsada pel CAP (Centre d’Atenció Primària) de Santa Eugènia de Berga, juntament amb altres centres mèdics de la resta de Catalunya i altres professionals qualificats.

La Laura ve al centre un cop per setmana a la SES, generament els dimarts. Durant l’hora del pati i l’estona de lectura, els alumnes interessats en obtenir informació sobre qualsevol tema mèdic, social… poden parlar lliurament i poden expressar qualsevol tipus de preocupació amb la seguretat que tot el que s’hi parla és absolutament confidencial i amb la certesa que sempre obtindrà una resposta professional per part d’una infermera qualificada.

Actualment, igual que com es fa a la SES de Calldetenes, la Laura passa consulta en dos centres més de la comarca: l’IES de Taradell i el Roser de Sant Julià de Vilatorta.

La Laura ens recomana que visitem el web Allloro!, del qual ella n’és la coordinadora. En aquesta web, enfocada principalment als adolescents, trobarem informació sobre temes directament relacionats amb l’adolescència: adiccions, alimentació, alcohol, comportament psicològics, tabac, sexe…

A continuació us deixem amb el vídeo de l’entrevista que li vam efectuar, on podreu obtenir informació de la tasca que realitza a la SES de Calldetenes i en altres centres d’educació secundària, i el seu compromís per vetllar pel benestar dels adolescents i ajudar, obertament, a qualsevol persona interessada en obtenir ajuda professional.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: