080 Fashion Week Barcelona

13 02 2011

“Molt més que una fira de moda”

La semana que bé a Barcelona tindrà lloc una de les fires més modernes del moment. És la cinquena edició de la 080 Fashion Week Barcelona que es celebra els dies 31, 1 i 2 de Febrer i que ara s’ha integrat a la fira The Brandery.

La 080 va néixer al Juny del 2007 amb l’objectiu de ser una plataforma per donar visibilitat els dissenyadors independents i convertir-se en una referència del disseny i la moda a nivell internacional. La creativitat i la innovació són els conceptes que inspira la 080 Fashion Week Barcelona sense oblidar l’importància del mercat i la necessitat de donar una sortida comercial a la moda.

Totes les desfilades es realitzaràn en una carpa que estarà situada al Pla de Miquel. Aquest esdeveniment pretent convertir Barcelona en un aparador de la moda independent, és per això que aquesta fira aporta una cultura de la moda i és molt més que una simple pasarel•la.Alguns dels dissenyadors que participaràn a la 080 2010-2011 seràn:

  • Manuel Bolaño amb una col·lecció que inspira llibertat animal i naturalesa d’una manera salvatge i atrevida.

  • Krizia Robustella amb una col·lecció de caire informal però alhora amb un estil molt propi que transmet feliçitat i exaltació.

  • Cardona Bonanche ens porta una col•lecció amb un estil d’alló més propi, la majoria dels vestits porten una peça triangular per donar-li amplada a la part inferior del vestit i d’aquesta manera s’aconsegueix un moviment més elegant. Aquest any la topmodel espanyola Marina Pérez, de l’agència Traffic Models desfilarà per Cardona Bonanche a la 080.

  • Miriam Ponsa, amb una col·lecció que tracta de quan les dones rentaven la roba al riu a finals del segle XX. La col•lecció està formada per peçes tenyides amb gotes d’aigua o gotes de làtex que causen l’afecte de molles. També hi podem veure peçes amb volum i exagerades que giren al voltant d’un ambient antic.Malena Costa, la topmodel espanyola representada per l’agència Elite Model Management i actualment la novia de Carles Puyol participarà a la desfilada de Miriam Ponsa a la 080.

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: