Nintendo presenta la nova consola

9 06 2011

Wii U serà la nova consola de Nintendo. Va ser anunciada a l’E3 2011. La consola mesurarà aproximadament 4,5 x 17,2 x 26,6 cm. i comptarà amb un processador IBM Power PC multinucli. La targeta gràfica serà una AMD Radeon HD. Permetrà fins a 1080p mitjançant HDMI, però inclourà també opcions de connexió per components, vídeo compost i S-Vídeo.

Els jocs vindran en discs de 12 cm (com els DVD o Blu-ray actuals) en format d’alta densitat de dades i format propi, de manera que no s’ha especificat quants GB cabran en cada disc. De manera extraoficial, es pressuposa que són discos basats en format Blu-ray, permetent uns 25GB d’emmagatzematge, però això no ha estat confirmat oficialment.

L’emmagatzematge intern es suplirà amb memòria interna Flash (no s’ha detallat quanta), que es podrà expandir amb targetes SD, o amb discs externs mitjançant connexió USB. La consola té quatre ports USB 2.0.

El comandament té una pantalla de 6,2 polzades (com un Kindle, per exemple) en format panoràmic 16:9 i una disposició tradicional de botons, amb dos circle pad (analògics, similars als de Nintendo 3DS), més botons frontals A / B / X / Y, creu digital, botons laterals L i R, gallets ZL i ZR, i els botons d’encesa, Home, Select i Start. Integra micròfon, càmera, vibració, altaveus estèreo, giroscopi i acceleròmetres, així com a connector d’auriculars. La pantalla és tàctil i inclou un stylus per usar-lo com llapis. La bateria és recarregable, amb un connector integrat en el propi comandament.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: