Qui som?

QUÈ SOM?

Sobre nosaltres

La SES Magazine és un projecte de revista digital confeccionat per la SES de Calldetenes. L’objectiu de la revista és adreçar-se a un públic plural i obert, sense diferències socials, culturals ni polítiques. La nostra ideologia és mantenir informat el lector d’una manera objectiva, mitjançant els articles, i alhora subjectiva, a través d’entrevistes a alumnes o professors, enquestes…. La SES Magazine és una revista presentada en forma de bloc, la qual cosa ofereix una millora d’accessibilitat i interactivitat amb els continguts.

Qui som?

L’equip que s’encarrega de la gestió interna de la SES Magazine està format per alumnes de 3r i 4t d’ESO de la SES de Calldetenes, els quals són dirigits pel professor de tecnologia Francesc Giménez. A part d’aquests principals integrants, la SES Magazine també disposa de diversos enllaços ens permeten cobrir esdeveniments o informacions que els redactors no podrien desenvolupar.

Com treballem?

Tots o la gran majoria d’articles que es publiquen a la SES Magazine estan escrits íntegrament i exclusivament pels redactors o enllaços de la revista. Quan es produeix un esdeveniment rellevant d’interès pels lectors, la SES Magazine s’organitza per tal de cobrir la notícia amb imatges i vídeos. Posteriorment, s’elabora el text i s’editen els vídeos que s’han enregistrat fins a publicar-los al bloc.

Quin criteri seguim?

La SES Magazine és una revista amb pocs models a seguir, ja que encara pocs centres d’educació han apostat amb projectes de revista digital similars a aquest. De fet, la revista digital és un format informatiu que presenta molts avantatges, tant econòmics com divulgatius, ja que permet que tothom hi pugui accedir d’una manera fàcil.

Què hi trobareu?

En ser la revista d’un centre d’educació, us pot semblar que la revista està vinculada a continguts exclusivament educatius o interns en quant al centre. Doncs és totalment al contrari. La SES Magazine és una revista tant d’oci o d’entreteniment com didàctica o informativa. La nostra filosofia és combinar tots els aspectes per crear una revista a la mida de tothom.

Els nostres objectius

La SES Magazine és una revista que mira al futur i es marca constantment nous objectius a complir de cara a la millora. Com a objectius a llarg termini, podem destacar que la revista pretén substituir el mètode tradicional d’article per l’audiovisual, que a l’hora és la nova manera d’informar que s’està implantant fins i tot en els mitjans de comunicació escrits. 

QUÈ ENS CARACTERITZA?

MÉS CONTINGUT. La SES Magazine és una revista digital creada amb la finalitat de disposar de la millor informació de la manera més atractiva, pràctica i visual.

MÉS ACCECIBILITAT. La revista està presentada en forma de bloc digital, la qual cosa permet una millor accessibilitat i interactivitat amb els continguts digitals.

PER TOTS I PER TOTHOM. La SES Magazine és una revista confeccionada de cara a un públic plural en quant al gènere i l’edat.

DIGUES LA TEVA! En qualsevol article es permet als lectors escriure-hi comentaris i fer-ne valoracions. La revista sempre està oberta a noves propostes i suggeriments.

CONTINGUT DIGITAL. La SES Magazine, en ser una revista digital, ha apostat per l’audiovisual com a recurs informatiu amb la finalitat de substituir l’article escrit.

UN BLOG SEMPRE DISPONIBLE. Podeu accedir a la revista els 365 dies l’any i les 24 hores del dia, des de qualsevol lloc de món. La SES Magazine no té fronteres.

INFORMACIÓ? SÍ. PROTEGIDA? TAMBÉ! Qualsevol cosa publicada a la revista passa un control de qualitat per poder detectar qualsevol incorrecció en el contingut o en l’escriptura.

BLOC AMB CONSTANT REPARACIÓ I MANTENIMENT. Amb l’objectiu d’oferir el millor servei als usuaris, la SES Magazine s’actualitza i s’analitza freqüentment per tal de reparar o prevenir qualsevol error.

I ELS VÍDEOS? AL YOUTUBE! Subscriu-te al nostre canal del YouTube (youtube.com/laSESmagazine) i estigues al dia de totes les novetats en forma de vídeo.

FACEBOOK? TAMBÉ! Fes-te admirador de la nostra pàgina del Facebook on podràs estar al dia de les últimes novetats i accedir a totes les fotos de la revista.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: