Col·labora

La SES Magazine necessita la teva ajuda i segur que tu ens pots donar un cop de mà. No cal ser alumne ni professor de la SES de Calldetenes, només cal que estiguis una mica interessat amb la revista i disposat a ajudar-nos a millorar.

COMENTAR ARTICLES

Quan acabes de mirar un article és molt façil comentar-lo. D’aquesta manera ens podreu fer arribar la vostra opinió o suggeriments que segur que ens seràn molt útils. També ens podeu preguntar coses o fer-nos arribar alguna queixa d’algun possible error de contingut o d’escriptura.

Quan hagueu escrit el comentari, automaticament, els redactors de la SES Magazine reben una notificació i s’encarreguen de valorar si el comentari és apropiat, i si ho és, es publica. Per això, després d’escriure un comentari, no serà visible fins que des de la SES Magazine sigui aprovat. Això ens serveix per detectar i suprimir comentaris basura (amb insults, publicitat spam, cotinguts inapropiats…) avans que siguin visibles per la resta d’usuaris.

PUNTUA ARTICLES

Al final de cada article trobareu 5 estrelles que et permeten puntuar l’article. Només cal fer un sol clic sobre l’estrella corresponent i ja ho hauràs valorat. Això ens és molt útil per saber si aquell article ha agredat o no.

Cada estrella representa una valoració diferent; com més estrelles, més bona és la valoració. 

Una estrella: molt dolent

Dues estrelles: dolent

Tres estrelles: regular

Quatre estrelles: bo

Cinc estrelles: excel·lent

La SES Magazine ha habilitat aquesta funció perquè considera que els usuaris han de poder participar plenament amb la revista i tenir el dret d’opinar. Tot i això, demanem una mica de coherencia a l’hora de valorar o escriure algun comentari.

FES PROPOSTES

Per tal que els usuaris estiguin més aprop de la SES Magazine, hem habilitat una sèrie de sistemes per contactar amb nosaltres de forma directa.

Mitjançant el correu electònic. Podeu enviar-nos el que volgueu al nostre e-mail: lasesmagazine@gmail.com

Trucant al nostre centre. Podeu trucar a la SES de Calldetenes i demenar pels encarregats de la SES Magazine. 938867116 

Utilitzant l’adreça convencional. Podeu enviar-nos una carta a l’adreça Passeig Canigó, 27 085006 Calldetenes (Barcelona).

Comentant una entrada. Per contactar d’una forma més impersonal, podeu comentar una entrada qualsevol de la nostra revista i l’equip de la SES Magazine es posarà amb contacte amb vosté amb el menor temps possible.

Recomanem l’us del correu electrònic per contactar amb nosaltres. Aquestes vies de contacte estan destinades unicament als lectors de la SES Magazine.

PARTICIPA EN LES ENQUESTES

La SES Magazine publica una sèrie d’enquestes digitals en cada edició. Per col·laborar plenament amb el nostre projecte de revista, recomanem als usuaris participar en totes les enquestes que es proposen.

Deixa un comentari